Viking – et bedriftslag?

Diadora har presentert sine første Viking-drakter, og dommen min er nedslående for dem. Dette så rett og slett ikke bra ut. Jeg vet at dette er bare midlertidige drakter, og at den virkelige testen kommer da drakten for eliteserien 2011 blir presentert, men dette var skrale greier.

Se bilder av den nye Viking-drakten hos brann.no

For det utrente øyet må det ha sett ut som Brann plutselig skulle spille treningskamp mot et lag fra 4. divisjon eller fra bedriftsserien. Mens Brann stilte med de siste nye Kappa-draktene med moderne passform og krager, kom Viking-spillerne i posete drakter med en krage som hører hjemme på tidlig 80-tall.

Det er for tidlig å vende tommelen endelig ned for Diadora som Vikings draktleverandør – jeg tror og håper at det som blir presentert om to måneder blir flott. Men se på eksemplene nedenfor – riktignok uten all reklamen på plass på skuldrene – og du ser at det hadde vært finere alternativer i de siste årenes Diadora-katalog som kunne blitt vikingfisert som en midlertidig løsning.


Bloggen fortsetter under bildene

Er det ikke noe positivt? Jo, avtalen er sikkert god økonomisk for Viking, og de tre Adidas-stripene, som av og til forstyrret en del, er nå borte fra både overdeler og bukser.

Disse draktene oser at her er det valgt billigst mulige løsning fra både Viking og Diadora. Dette bør bli bedre, mye bedre.

Stikkord: , ,

Kategorier: Design, Diadora, Eliteserien, Fotballdrakter

Forfatter:Eivind Aarre

Frontsjef Aftenbladet.no, driver i tillegg som draktblogger. eivind.aarre@gmail.com Twitter: @eaarre

rss, twitter, facebook, flickr

Abonner på RSS, følg oss på twitter, facebook og flickr!

Ingen kommentarer så langt.

si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: