Han er Draktbloggens mest populære

Etter et drøyt år med draktblogging, er det på tide å oppsummere. Her finner du oversikten over hvilke søkeord som oftest fant Draktbloggen, hvilke innlegg som er mest lest og hvor trafikken kommer fra.

Johan Lædre Bjørdal i Vikings nye drakt.

Først og fremst vil jeg si at det er moro å skrive om fotballdrakter, og ikke minst å få respons fra leserne. Mange innspill har vært gode, og noen har også ført til ideer til innlegg.

Jeg har også fått bekreftet antakelsen min om at dette er et ganske smalt interessefelt, men at mange har en mening om fotballdrakter når temaet først blir brakt på bane. At det er få som diskuterer dette i norsk offentlighet, har også ført til at jeg både har hatt opptredener på NRK Radio og på TV 2 Premier League-kanal, i egenskap av draktblogger.

I skrivende stund har Draktbloggen over 115.000 sidevisninger, og det er jo et tall å være fonøyd med. Det aller meste av trafikken kommer naturlig nok når sakene mine frontes på Aftenbladet.no, men det er også moro å se at når folk først kommer inn på bloggen, så leser de som regel flere av innleggene. Under trafikktoppene har jeg til og med snust på en plass på topp 50 på Topplisten for 28.000 bloggere, og det er jo bra for en nisjeblogg.

Søkeord

Her er oversikten over de mest populære søkeordene som har brakt folk inn på Draktbloggen (Listen er vasket for søkeord av typen draktbloggen, draktblogg osv.):

viking drakt 2011
diadora drakter
viking drakt
viking diadora
sykkelbukser
viking diadora drakt
tredjedrakt
blackpool drakt
premier league drakter
ilona jambor
strømsgodset drakt 2011
johan lædre bjørdal

Listen bærer nok preg av at jeg som Stavanger-mann og Viking-supporter fulgte lanseringen av Vikings nye drakt tett i mars. Det er også bildet av Johan Lære Bjørdal i ny Viking-drakt som har gitt ham topplassen som den mest søkte spilleren inn på Draktbloggen.

Mest lest

Skryt av Manchester Uniteds nye førstedrakt topper blant de mest leste sakene, så jeg som Liverpool-supporter må i hvert fall fortsette å vurdere draktene deres på en objektiv måte. Jeg skal i hvert fall prøve. Det er ellers godt å se at det er en positiv sak som topper.
Om denne listen er det ellers verd å understreke at den ikke stemmer helt med den som står i venstremargen. Det er fordi listen til venstre ikke teller treff gjennom hele bloggens levetid, men er avgrenset innen et visst tidsrom.
Mest leste innlegg:

Man. Uniteds beste på lenge
Stakkars, stakkars England-keepere
Hvordan ødelegge en drakt
Slik kunne det vært, Umbro
Eliteseriedraktene 2011: VIF topper
Tidenes styggeste drakter
Tottenhams rene mesterverk
Fulltreffer av Viking
Liverpools knefall for sponsoren
Skandalen med tidenes fineste drakt

Hvor kommer treffene fra?

Her er en liste over nettsteder som har gitt Draktbloggen trafikk. Aftenbladet.no er selvfølgelig størst, men en aktiv profil på VG Debatt har også gitt en viss uttelling. Mye mer enn fra Facebook og Twitter, faktisk.

Aftenbladet.no
VG Debatt
Facebook
fotball.aftenposten.no
fotball.aftenbladet.no
Twitter
fotball.bt.no
godsetunionen.com
fotball.adressa.no
google.no

Har du innspill om tema rundt fotballdrakter å ta opp, eller har du sett en veldig fin eller stygg drakt, er det bare å skrive en kommentar har, eller sende meg en mail på eivind.aarre@facebook.com

Stikkord: ,

Kategorier: Design, Fotballdrakter

Forfatter:Eivind Aarre

Frontsjef Aftenbladet.no, driver i tillegg som draktblogger. eivind.aarre@gmail.com Twitter: @eaarre

rss, twitter, facebook, flickr

Abonner på RSS, følg oss på twitter, facebook og flickr!

One Comment den “Han er Draktbloggens mest populære”

  1. 6. oktober 2011 kl. 13:51 #

    Gøy at bloggen blir lest, håper du holder det gående!

si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: