Hva er det med Marseilles bortedrakter?

I min tidligere blogg slo jeg fast at Bayern München hadde denne sesongens fineste drakter. Jeg må innrømme at dette var før jeg så hva Olympique Marseille hadde å by på. Jeg burde selvfølgelig ventet, for erfaringen viser jo at Marseille kommer med det aller beste Adidas byr på, Adidas-eid som klubben er.

Denne sesongen er intet unntak, viste det seg. For tredje sesong på rad bet jeg særlig merke i andredrakten. Den er fantastisk, nydelig, og tro mot klubbens farger. 10 av 10, rett og slett. (Du får bortedraktene for de tre siste sesongene lenger nede)

Jeg funderer også på hva slags trylledrikk designerne av Marseilles drakter har vært i nærheten av når de har tegnet andredraktene for de tre siste sesongene.

08-09-versjonen med rutene var et mesterverk, og jeg kan ikke skjønne hvorfor andre lag har fått bruke dette hos seg. Muligens er dette et designelement Marseille har kjøpt, og som dermed ingen andre får bruke?

09-10-drakten er ikke fullt så bra, men den holder absolutt mål – til 9 av 10. Nok en gang inneholder drakten elementer jeg ikke har sett hos andre lag, og det er sjeldent for et så stort merke som Adidas.

Den kanskje beste er likevel 10/11-drakten. Den tok nesten pusten fra meg. Mønsteret har litt tennis eller golf over seg, men det er lett å se at dette er en fotballdrakt. Tenk å få se Viking i en mørkeblå versjon av denne!

Stikkord: , ,

Kategorier: Adidas, Design, Fotballdrakter, Internasjonal

Forfatter:Eivind Aarre

Frontsjef Aftenbladet.no, driver i tillegg som draktblogger. eivind.aarre@gmail.com Twitter: @eaarre

rss, twitter, facebook, flickr

Abonner på RSS, følg oss på twitter, facebook og flickr!

One Comment den “Hva er det med Marseilles bortedrakter?”

  1. Aidin
    5. februar 2011 kl. 14:24 #

    Helt enig den nyeste (10/11) Marseille drakten er vidunderlig, måtte skaffe meg et eksemplar når jeg var i La Ciotat 😀

si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: