Frisyrer og barter

I et tidligere innlegg lovet jeg å komme tilbake til fine t-skjorter som er relatert til fotball, og i dag vil jeg vise to av dem. De har det til felles at de har et aldri så lite skråblikk på hvordan fotballspillere ser ut.

Først Umbro sin Footballers´ Haircuts:

Hvor mange kjente spillere kjenner du igjen bare på håret? Det er utfordringen for mange fotballkjennere her. Med et tungt fokus på 70-tallet sier det seg selv at det først og fremst er den eldre garde om vil ha utbytte av et slikt motiv, men moro er det i hvert fall.

En ting som gjør denne t-skjorten spesiell, er at jeg er en av bare 11 i hele verden som har en slik t-skjorte. På Umbros blogg er det en egen nettbutikk for t-skjorter, og hver av disse t-skjortene lages i et svært begrenset opplag. (Jeg behøver vel heller ikke nevne at Footballers´haircuts er utsolgt…). Det kommer et nytt design omtrent hver uke, så det er bare å følge med på nettbutikken.

Jeg synes det er bra at de store merkene også selger t-skjorter med litt humor. Akkurat det er det stort sett Copa som har vært alene om fram til nylig.

En av Copas t-skjorter som jeg liker best, og kjøpte i Amsterdam for tre år siden, er denne:

Dessverre har en del av bildene falmet etter en del vask, men det er fortsatt en fin t-skjorte, som jeg fortsatt får en del kommentarer om. Mange synes det er moro å studere de flotte bartene på bildene, min personlige favoritt er faktisk håret til meksikaneren i nederste rekke. Copa har da også laget en egen t-skjorte som hyller håret hans på dette bildet.

Har du en favoritt-t-skjorte med fotballtema? Send inn bilde av den her!

Stikkord: , ,

Kategorier: Copa, Design, Umbro

Forfatter:Eivind Aarre

Frontsjef Aftenbladet.no, driver i tillegg som draktblogger. eivind.aarre@gmail.com Twitter: @eaarre

rss, twitter, facebook, flickr

Abonner på RSS, følg oss på twitter, facebook og flickr!

One Comment den “Frisyrer og barter”

  1. 6. oktober 2011 kl. 14:00 #

    Sjekk også http://www.threenil.com/

si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: